Според Стефанов темата за Бюджета се е оказала взривоопасната зона"Слави

...
Според Стефанов темата за Бюджета се е оказала взривоопасната зона"Слави
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов: Някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов

Според Стефанов тематиката за Бюджета се е оказала взривоопасната зона

"Слави Трифонов гледа по какъв начин Костадин Костадинов печели от сходни скандални неща всеки ден и може би е решил, че неговата звезда е тръгнала да залязва и е решил това да не се случи, най-малко не скоропостижно. Той обаче е в ръководството. Не разбирам като какъв се е декларирал - водач на партия, негови министри, негови подопечни. Оставам с чувството, че някой е поставил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов и му е сменил гласа ".

Този коментар направи пред БНР политологът Любомир Стефанов в изявление по.

"ИТН биха могли да се върнат и да работят с Политическа партия макар обвиняванията, които насочиха едни към други, и по този начин ще влязат в изрично противопоставяне на този нов морал, на това пристойно държание, което се очакваше от тях да вкарат като норма ", счита той.

Според Стефанов тематиката за Бюджета се е оказала взривоопасната зона.

"Дотук Има Такъв Народ на никое място не е тръгнал да отива. Второ - в случай че в този момент създадат противоположен завой, което не изключвам, пазарлъкът ще стане жесток.... Трето - не виждам по какъв начин ще стигнем до гласоподаване на какъвто и да било бюджет, в случай, че влезем в сюжета, при който се гласоподават оставки на министри, нови министри, гласоподава се началник на КПКОНПИ и така нататък Въобще не мисля, че ще влезем в този сюжет, а в случай че влезем, развръзката е ясна - няма по какъв начин да има болшинство, което да гласоподава промени в състава и структурата на Министерски съвет и изобщо не можем да стигнем до гласоподаване на бюджет, тъй че - предварителни избори ", разяснява още Стефанов.

Политологът не изключи появяването на така наречен "златен пръст ", който да поддържа държавното управление.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР