Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 г.

...
Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 г.
Коментари Харесай

Ето Защо Всеки Иска Да Е Първи И Отзад

Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 година са правили анален секс. А всички останали ужасно доста си мечтаят за него. От друга страна, две на всеки пет дами считат даже оралната обич за не изключително приятна, камо ли да се съгласят на “извращение” като аналния секс. Любимият им аргумент е – “това не е мястото за секс!”

Всеки има право на избор и никой не трябва да му го постанова. Но ще ви кажем, че дамите, пробвали от това наслаждение, споделят, че е ужасно. И въпреки всичко, не ни е задачата да ви убеждаваме, а да ви разкрием за какво всеки мъж безусловно си умира за анален секс. Специалистите разделят аргументите на две категории.

1. Психологически

В мъжете е заложен стремежът да преобладават. Те всекидневно потвърждават себе си в какви ли не обстановки и пред какви ли не хора. В полов аспект, аналният секс е допустимо най-силната форма на доминация. Мъжът покорява и физически, и душевен. А чувството за власт и насладата от самия акт несъмнено са съблазнителна хапка. Няма по какъв начин да не споменем и по този начин баналното, само че и безусловно правилно, факсимиле: “Забраненият плод е най-сладък”.

2. Физиологически

Момичета, не един път сме ви препоръчвали да се заемете съществено с вагиналните извършения. Защото точно фактът, че там, на неразрешеното място, чувствата са неведнъж по-силни и обгръщането е като “кадифе”, носи извънредно наслаждение на мъжа. С времето, след раждане, след фрапантни диети или при затънал метод на живот, влагалищните мускули се отпускат. И част от заниманието споделя “чао” вечно.

Но има и още един фактор, който се намира някъде сред двете категории. И той е, когато мацката не е правила анален секс до в този момент. Тоест той ще й бъде първият! Кой мъже не желае да бъде “първият”, пък било то и откъм гърба? Това предизвика въображението, води до мощна възбуденост и върви редом с по-изострена сетивност.

Наблюдава се, обаче, един много стеснителен факт. Има мъже, които дотам са вманиачени да опитат или да вършат постоянно анален секс, че в един миг те просто не могат да имат естествена ерекция. Затова множеството сексолози (мъже, естествено) поучават партньорката да се пречупи и да опита. Съветват и мъжа да й сътвори подобаващите условия за комфорт и да я предразположи. Според тях, сходно взаимно преживяване ще сплоти доверието и близостта във връзката им. А ще усъвършенства доста и половия им живот.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР