Според статистиката огромна част от жените имитират звуци на удоволствие

...
Според статистиката огромна част от жените имитират звуци на удоволствие
Коментари Харесай

Четири причини, поради които жените имитират оргазъм

Според статистиката голяма част от дамите имитират звуци на наслаждение в леглото, а половината симулират оргазъм. Защо го вършат? Сексолозите дават отговор на този въпрос. Съгласно данни от изследване на английски университет 80% от дамите имитират стонове в леглото, а 50% - оргазъм. Главните претекстове за такова държание са почитание към колегата, предпочитание да му се достави наслада, а също и приемане на опция за операция. Много дами симулират единствено с цел да наподобяват „ секси " в очите на колегата си. Мъжете даже не подозират, че множеството дами издават звуци по време на секс единствено когато изпитват дискомфорт. А 30% от тези, които фактически получават наслаждение от интимната непосредственост и доближават пика на насладата, избират да го вършат безмълвно, написа flagman.bg. Ето главните аргументи дамите да имитират оргазъм:

Те желаят да задоволят колегата си
Това е една от главните аргументи за какво дамите имитират, че получават оргазъм. Tе интуитивно усещат значимостта на тяхното наслаждение за мъжкото самочувствие в леглото. Ако обичат мъжа, само че нещо по този начин и не доближава в половото осъществяване, имитацията идва на помощ. Хем мъжът спокоен, хем те „ имитират” щастлива връзка. Както се споделя – съвсем идилия. Но… като щадят егото на техния обичан, той няма в никакъв случай да се научи да им доставя наслаждение и връзката им е доста евентуално да се разпадне. Сексът е значим за дамите тъкмо толкоз, колкото и за мъжете. Имитирането вреди на връзката съвсем толкоз, колкото и изневярата.

Те нямат въодушевление за секс
Има моменти на нараснал стрес, проблеми във значима сфера от живота и прям вътрешен безпорядък. Много евентуално в тези интервали дамата да няма въодушевление за секс. Или да изиска по-бързо да завърши с него. Тя го прави още веднъж, с цел да пощади мъжкото его и да му достави наслаждение и удостоверение, че е добър ухажор. Когато не слушат сигналите на тялото си и вършат секс поради другия, те изтощават себе си и се блокират още повече за удоволствието. Бъдете откровени и споделяйте възприятията и чувствата си. Ако не сте в въодушевление, просто почетете книга или се погушкайте. Няма нищо неприятно в това.

Манипулация
Това в действителност е причина, поради която дамите имитират оргазъм и … вървят против себе си. Всичко още веднъж се върти към мъжкото и женското его. Ако дамата знае, че нейното „ оргазмено потвърждение” ще го разтопи, тя ще го прави, с цел да получи каквото желае. Това е нож не с две, а със 100 остриета. Вървите против себе си, тъй като превръщате секса във валута и обезценявате неговата духовна и интимна вътрешност. Вървите против колегата си, който строи концепциите си за връзките ви върху плаващи пясъци и живее в заблуда. Вървите против връзката ви, тъй като посявате семенцата на лъжата в връзките. И най-много вървите против персоналното си благополучие и полова удолетвореност.

Несигурност
Несигурността във връзка с личната прелест и женственост е най-неудобното грахче, върху което всяка нощ дамата ляга. Като в приказката „ Принцесата и граховото зърно”. И 10 матрака да сложиш, то е там и те гложди вътрешно денонощно. Несигурността кара дамите да преекспонират своето наслаждение, с цел да показват своята полова мощ. Страхът да я помислят за по-малко жена или още по-лошо за фригидна жена е нещо, което тормози доста дами. Това става причина за разиграването на спектакъл, с цел да може тяхната неустановеност и страхове да не бъдат разкрити. Вече има доста практики, книги и информация, с които можете да повишите своята самонадеяност и да усетите себе си като дами, без това да включва каквато и да е реплика. Да приемете себе си и тялото си, да си позволите да изпитвате наслаждение и да вършиме обич с отворено сърце е прелестно и всяка жена заслужава да го изживее с обичания мъж. Да имитираш оргазъм е персонален избор. Колкото и да сте надарена в това, пробвай да промените вероятността и започнете да се свързвате със тялото и чувствата си. Безценно е!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР