Според стара поговорка, водеща началото си от незапомнени времена, традициите

...
Според стара поговорка, водеща началото си от незапомнени времена, традициите
Коментари Харесай

Жарката почивка на Николета продължава в Дубай

Според остаряла сентенция, водеща началото си от незапомнени времена, традициите съществуват, с цел да бъдат спазвани. И в случай че в този момент попитаме Николета Лозанова дали това фактически е по този начин, то нейният отговор без подозрение ще бъде позитивен, защото самата тя има свои персонални традиции, към които прецизно се придържа. Един от тях да вземем за пример гласи, че обезателно би трябвало да отбелязва началото на всяка нова година на друго топло място по земното кълбо. Както в действителност не пропусна да направи и този път, отправяйки се на следващото екзотично пътешестване дружно с Ники Михайлов в края на миналия към този момент декември. И въпреки празниците от дълго време да отминаха, оставяйки след себе си само приятния спомен за тяхното посрещане, най-популярната носителка на купата " Мис Плеймейт " у нас към момента не се е върнала вкъщи.

Не ясно дали в ученическите си години тя е била обожател на геометрията, само че в случай че в този момент човек отвори картата на света и въображаемо прокара линии, с които да свърже трите дестинации, посетени от брюнетката през последния месец, той ще забележи, че те оформят съвършен правоъгълен триъгълник, чиито контури тя отхвърля да напусне, най-малко към този момент. Първата спирка от нейното пътешестване бяха Сейшелите, където прекара една в действителност жарка Коледа в обятията на своя обичан. Само че малко преди и последният лист от календара да падне, двамата смениха своето местонахождение, отправяйки се към Бали, където подвигнаха тостове по случай настъпването на 2023-та.

" Две хиляди двадесет и три аргументи да обичаш живота и най-важната от тях е тук с мен ", написа тогава еротичният модел към своя обява в обществените мрежи, показваща по какъв начин, тъкмо в среднощ, когато часовите стрелки са се слели в една, сътрудникът ѝ е впил жадно устните си в нейните.

Сега обаче двамата се намират в Дубай, където сега интензивно тече зимната подготовка на ФК " Левски ", в който нейният любим заема позицията на вратар. Вероятно точно тренировките със съотборниците му са причина за актуалната им аудиенция в Обединените арабски емирства, които обаче тогавашната водеща на предаването " Папараци " добре познава, защото не за първи път ги посещава.

В типично собствен жанр, тя разгласи новите си координати с провокативна фотография, която показа в своя Instagram акаунт. На нея Лозанова е застанала пред огледалото в банята на хотелската им стая, облечена в бяло долни дрехи, разкриващо формите на нейното тяло, като сама снима фрагмента с телефона, който държи в едната си ръка. От отбелязването в поста ѝ се схваща, че двамата със спортиста са отседнали в един от най-популярните и първокласни хотели, отваряли порти в миналото. Става въпрос за отличения с пет звезди " Armani Hotel Dubai ", който се намира в сърцето на космополитния град и е въодушевен от стилната икона Джорджо Армани. Той се обитава в най-високата постройка под синьото небе, и по-точно емблематичния небостъргач Бурж Халифа, заемайки общо единадесет етажа от него, до които гостите имат достъп през обособен, независим вход. Мястото разполага с цели седем ресторанта, сервиращи изискани блюда, а измежду удобствата, на които посетителите могат да се насладят, попада и просторен SPA център, предлагащ самостоятелни процедури и бани. Освен това там се намира и известният салон " Armani Privé ", който е хазаин на най-популярните клубни вечери в града.

От изображение, което Ни Ло показа неотдавна като история във виртуалното пространство, стана ясно, че тя несъмнено не щади средства по време на престоя си в Близкия Изток. Тя сподели на своите над осемстотин хиляди почитатели в платформата за връзка, че се любува на слънчевите лъчи там с чаша капучино, посипано с 24-каратово злато, попадащо измежду най-скъпите оферти в менюто с топли питиета на заведението, в което е седнала, възлизащо на 100 и тридесет евро... И въпреки всичко, както се споделя, за удоволствието няма цена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР