Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и

...
Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и
Коментари Харесай

Какво разкрива начинът, по който седим за харектера ни?

Според експертите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и позиция разкриват доста за желанията ни. Повечето от тези придвижвания са подсъзнателни, за това те разкарват същинските ни планове и страсти. Можете да разперете повече за другите хора, като знаете какво значат следните позиции на краката им:

 Какво разкрива методът, по който седим за харектера ни? Pinterest

Позиция А - С този вид хора можете да поддържате връзка елементарно. Причината за позицията им може да бъде леко терзание или вяра, че ще промените тематиката по-бързо. Те могат да се държат леко хлапашки, да кажат нещо, а след това да съжаляват. Те имат богато въображение, положителни събеседници са и умеят да очароват с наличието си.

Позиция с кръстосани крайници, един върху различен - Тези хора са мечтатели по душа. Имат хрумвания и знаят какво желаят да реализират. Те нормално са " душата на компанията " и с тях в никакъв случай не е скучно. Обичат да пътуват и основават другарства елементарно. Те са от хората, които биха си показали по какъв начин стартират нова страница от живота си първият понеделник след Нова Година.

 Какво разкрива методът, по който седим за харектера ни? Pinterest
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР