Според слуховете след един от най-шумните разводи в последните години

...
Според слуховете след един от най-шумните разводи в последните години
Коментари Харесай

Вижте кои звезди излязоха най-прецакани след развода

Според слуховете след един от най-шумните разводи в последните години - на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова, актрисата е взела школата на Ники, която двамата управляваха, написа „ Телеграф “.

Двамата сътвориха школата малко преди да се разделят, като концепцията бе да образоват деца, които желаят да се занимават с спектакъл и кино. От подобен бизнес могат да се изкарат относително прилични месечни приходи, нещо, което не убегна на Саня, и след радялата тя взе цялостни права над плана, което смути много хора, имайки поради, че точно фамилията на режисьора е финансирало начинанието.

Най-ощетен след развода си остана някогашният футболист Благой Георгиев. След като подписаха бракоразводните документи с Есмер Омерова, Джизъса се елементарни с ресторанта си в Русия. Слуховете носят, че властният татко на Есмер станал причина да се елементарни с футболната си кариера там като и да не вижда сина си Елай.

Бившият публицист Милен Цветков има две деца от две разнообразни дами, само че по този начин и не случи на жена в този живот. Хапливият публицист обаче се оказа великодушен мъж и е подсигурил всяка една от някогашните си дами. След развода с Дана, от която има 22-годишна дъщеря, Милен джентълменски им отстъпил дома си. Водещият закупува парцел на ул. „ Оборище “ в столицата за близо 200 хиляди лв.. Днес в него живее майката на второто му дете – 20 години по-младата от него Ивета.

С апартамент на ул. „ Оборище “ се снабдява и Лили Иванова след развода си с Янчо Таков. Свекърът й Пеко Таков, който доста харесвал певицата, декларирал, че няма да се изнася от фамилното жилище, а остава в него настояват осведомени. Той накара сина си да се изнесе и да си откри ново жилище.

С апартамент от някогашния си остана и фолкдивата Анелия. След развода си с Коко Динев тя получи просторен апартамент в първокласен столичен квартал.Футболистът Валери Божинов също подсигури с жилища майките на двете си деца – Алисия и Николета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР