Според слуховете причината е, че Елен допринесла да се разчуе

...
Според слуховете причината е, че Елен допринесла да се разчуе
Коментари Харесай

Вчера Любов, Днес Война! Ето Какво Се Случва Между Башар Рахал И Елен Колева!

Според слуховете повода е, че Елен съдействала да се разчуе за флирта, а по това време Башар към момента бил в публични брачни връзки с калина, с която имат две дъщери. Арабинът натирил любовницата си с величествен скандал – отбелязва изданието.

Днес е социална загадка, че Башар Рахал, който в края на октомври ще навърши 46 години, има връзка с моделката и актриса Райна Караянева. Жена му Калина живее с дъщерите им в Съединени американски щати, където е сполучлив продуцент в утринен тв блок. И съгласно слуховете драма няма. Калина и Башар са в прелестни връзки. Не може да се каже обаче същото за тези сред артиста и колежката му Елен Колева. Въпреки че е минало много време, Рахал май не може да не помни за остарялото си недоразумение с мъжемелачката. Двамата изобщо не си симпатизирали и усърдно се избягвали, в случай че инцидентно се засекат на всемирски събития.

Райна Караянева и някогашен модел на „ Ивет модерно “. С Башар тя се среща кето негова асистентка в предаването „ Лотария България “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР