Според слуховете писателката е броила четирицифрена сума само от началото

...
Според слуховете писателката е броила четирицифрена сума само от началото
Коментари Харесай

Наскоро Бяха На Вечеря, Тишо Си Мислеше, Че Се Събират! Вижте Какво Му Сервира Венета Райкова На Бившия Си

Според слуховете писателката е броила четирицифрена сума единствено от началото на тази година за заклинания и хороскопи.

Пред приятелките си скандалната Венета споделя, че и за нея би трябвало да се откри един милионер. Тя не крие, че е подготвена на всичко, с цел да го срещне. И споделя, че ще го търси даже и с магия.

В началото на годината русокоската от Попово броила 500 лева за магическа карта, която разкрива кой е подобаващият сътрудник за нея.

Според врачките Венета Райкова би трябвало да си търси състоятелен господин, роден в интервала сред 1961 и 1972 година и по тъкмо в месеците сред юни и декември.

От години русокоската се допитва до врачки и астролози. Дори когато беше бременна, тя изпълняваше прецизно заръките им.

По съвет на гадателка Венета Райкова кръсти сина си Патрик. Ясновидката била безапелационна, че единствено по този метод ще го защищити от зли сили.

Вярата на русокоската в вълшебства и проклятия станала още по-силна след раздялата й с Тишо. Тя е уверена, че проклинание е в основата на развода й с него.

Преди повече от 10 години Венета Райкова подминала стара ромка, която й предложила клонче здравец за 10 лева Водещата бутнала старицата и тя промърморила нещо. Блондинката е уверена, че ромката я проклела, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР