Според слуховете, които се носят още от 80-те и 90-те

...
Според слуховете, които се носят още от 80-те и 90-те
Коментари Харесай

SR-91 „Aurora“: Хиперзвуковият шпионски самолет на САЩ, който лети с над 7400 км/ч, и който официално не съществува

Според слуховете, които се носят още от 80-те и 90-те години на предишния век, SR-91 " Aurora " е свръхсекретен шпионски аероплан на Съединени американски щати

Емил Василев преди 37 секунди 2 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 9:59 | 29.10.2023

Не ви е нужен новият iPhone. Трябва ви единствено нова батерия

IT НовиниСветлин Желев - 8:09 | 29.10.2023

Защо самолетите не стават все по-бързи?

IT НовиниЕмил Василев - 11:20 | 30.10.2023

Революционното носимо устройство, което „ ще размени смарт телефоните “ ще бъде оповестено на 9 ноември

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Според слуховете SR-91 „ Aurora “ е създаден през 80-те или 90-те години на предишния век и се допуска, че е хиперзвуков, скришен, височинен аероплан за наблюдаване и разузнаване на Съединени американски щати, като е кадърен да лети със скорост 6 Mach (7408 км/ч). Смята се, че SR-91 „ Aurora “ e създаден, с цел да размени остарелия SR-71 „ Blackbird “. Според мнозина, той е създаден от Skunk Works на Lockheed, в този момент Lockheed Advanced Development Company, като американски публични лица в никакъв случай не са потвърждавали или отричали публично съществуването му.

Мит ли е SR-91?

Някои забавни фрагменти от информация може в действителност да наподобяват като удостоверение за съществуването на SR-91. Една от дребното „ публични “, както оповестява Defense Aviation е отчет на английското министерство на защитата от 2006 година, в който се загатват „ предпочитаните проекти “ на американските военни за произвеждане на „ връхзвуков аероплан “, който да може да лети със скорости от 4900 до 7400 км/ч. Освен това обаче няма директни доказателства за същинското положение на плана.

Освен оксъдна информация като тази, други доказателства биха могли да включват директни наблюдения на „ Aurora “. Най-известното наблюдаване на този аероплан е през август 1989 година, когато инженерът по изследване на нефтени залежи Крис Гибсън вижда триъгълен аероплан над Северно море.

Освен това, от началото на 90-те години на предишния век има известия за „ небесни земетресения “, чути над Лос Анджелис. Смята се, че те идват от секретната Зона 51 в пустинята Невада и биха могли да послужат като в допълнение доказателство за някакъв нов високотехнологичен конфиденциален план в развой на разработка.

Друго забавно доказателство би могло да бъде хипотетичното строшаване на формалния връх за скорост във въздуха от SR-71 „ Blackbird “ на 6 март 1990 година. Самолетът е публично пенсиониран в края на 90-те години на предишния век.

Големи реализатори на отбранителни артикули, като Lockheed Martin намекнаха за съществуването, или най-малко за дейни изследвания на нови самолети, по-бързи от SR-71 още през тази година. Един от най-ярките образци за това е по този начин нареченият „ Darkstar “, който беше „ показан “ през март тази година. Възможно ли е това да е по-пряко доказателство за съществуването на митичната „ Aurora “?

Както отбелязва Defence Aviation, проектирането на нов аероплан изисква големи разноски, нови уреди и секретност. През последните години оборудването в Зона 51 е претърпяло голямо уголемение с нови здания, по-дълги писти и други нови свързани уреди. Това се преглежда като „ червен байрак “, че там се работи по нещо огромно като „ Aurora “ или друго.

Истина или небивалица?

И по този начин, съществува ли SR-91 „ Aurora “? Вие сами би трябвало да прецените.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР