Според Слави Трифонов изказването на шахматиста депутат от руската Дума

...
Според Слави Трифонов изказването на шахматиста депутат от руската Дума
Коментари Харесай

Кулеков се разрева пред Слави, скочи на руснаците заради азбуката!

Според Слави Трифонов изявлението на шахматиста народен представител от съветската Дума Анатолий Карпов, че кирилицата идва от византийските земи, е скандално. " Това е второто такова изявление от съветска страна ", напомни шоуменът и добави: " Дали е случайност това, не знам, само че ще обмислям с Ивайло Вълчев и Иван Кулеков за това. "

" Това е националистическа съветска политика. Не знам за какво е посрещнат като генерал-губернатор. Ако не беше показал по подобен безочлив метод своята необразованост, за малко да бъде признат и от Бойко Борисов. Анатолий Карпов, а преди този момент и Путин, ясно ни демонстрираха, че съветската политика няма нищо общо с съветската просвета. На тези хора не им се обръща езика, че писмеността, на която пишат, е основана в една страна, която те още смятат за техен васал. Толстой е споделил, че Русия ще купи България. Нека преди да са ни купили и можем да приказваме свободно, да кажем, че техни учени споделят, че основаването на писмеността е знамение. То е на основата на българския език, кадърен да изрази най-сложните отвлечени хрумвания ", съобщи съвсем през сълзи Кулеков.

" Далеч съм от мисълта, че когато един подобен образован човек като Карпов споделя нещо, му е хрумнало и го е споделил ей по този начин. Явно има някаква наклонност в новата съветска политика на Балканите, която желае да ни покаже да не се мислим и аз не знам за какви. Има наклонност - това не е ваше, това ще го вземем. " Хубава е Маша, но не е наша ", както имат една сентенция. Може да го желаят, само че няма по какъв начин да трансформират някои неща. На идващия шахматист или герой съветски, който ще се пробва да ни учи на нашата история, желая да му кажа да си прочете тяхната история. Когато всички разхвърляни съветски християнски митрополити се сплотяват в съветска православна църка, отпред застава Свети Киприят Българин. Не знам за какво пропущат това, а и доста други неща. Аз си мисля, че руснаците са мощни и желаят да демонстрират парада си. Те се хвалят със силата си - с оръжията. Нашият церемониал е по-популярен, той е на 24-и май с едни флагове като излизаме. Опитват се да омаловажат обстоятелствата. Само подводници не минават на техния церемониал, галактически сили има там. В нашия минават деца, там обаче има повече мощ съгласно мен ", сподели Вълчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР