Според скорошно проучване, проведено от Statista Q от името на

...
Според скорошно проучване, проведено от Statista Q от името на
Коментари Харесай

Германските шофьори виждат бъдещето си електрическо

Според скорошно изследване, извършено от Statista Q от името на енергийната компания E.ON, шест от 10 водачи в Германия си показват, че ще карат електрическа кола. По-младите хора (72 процента) и фамилиите (73 процента) са изключително отворени към електрическата подвижност. При 80 % утвърждението е доста високо и измежду притежателите на слънчеви системи.

Според Йенс Майкъл Петерс, който дава отговор за енергийните решения в E.ON Energie Deutschland, опцията за потребление на лична слънчева сила за зареждане прави прекосяването към електрически автомобил изключително привлекателно.

Според интервюираните опазването на климата и желанието за резистентност са изключително значими причини в интерес на е-автомобила. Зареждането вкъщи е посочено като втората най-често срещана причина за закупуване на електромобил. Зареждането на колата през нощта в частната стенна кутия и потеглянето на идващия ден с цялостна батерия е освен изключително комфортно, цените за зелена електрическа енергия, изключително за водачи на електро коли, също разрешават зареждане със 100 % зелена електрическа енергия.

Допълнително посочените аргументи за приемането на елколите включват награди за покупка и данъчни облекчения, както и по-спокойно шофиране с помощта на по-малко звук и трептения. Независимо от транспортното средство, което употребяват сега, 71 % от интервюираните водачи считат прекосяването към електромобилност като належащо предвид на изменението на климата.

78 % считат, че прекосяването към електрически коли е верен метод за възстановяване на качеството на въздуха в градовете – на това мнение са изключително по-младите хора и родителите (по 82 процента) и жителите на огромните градове с над 500 000 поданици (84 процента).

Анкетираните правят оценка смисъла на класическите коли с вътрешно горене в всекидневието като внезапно намаляващо - до момента в който 64% към момента ги считат за един от трите най-често употребявани типа превоз, единствено 37% чакат, че това ще продължи да е по този начин и след 10 години. Вместо това се чака електро колите, хибридните коли и електрическите колела да играят все по-голяма роля в всекидневието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР