Според шофьори, преминаващи оттам, се е образувало километрично задръстване, а

...
Според шофьори, преминаващи оттам, се е образувало километрично задръстване, а
Коментари Харесай

Директно От Ам Тракия: Черен Дим Застила Пътното Платно, Случи Се Нещо Наистина Ужасно!

Според водачи, преминаващи оттова, се е образувало километрично запушване, а екипи на " Пътна полиция " контролират придвижването.

Заради упования натоварен трафик през празничните дни Агенция " Пътна инфраструктура " вкарва ограничавания за тежкотоварните коли по автомагистралите и първокласните пътища през днешния ден и на 29 април от 16.00 до 20.00 ч. Въвежда се и спомагателна организация по автомагистралите " Тракия " и " Хемус ".

Заради ремонтните действия на уреди на Автомагистрала " Хемус " и Автомагистрала " Тракия " се вкарва спомагателна организация на придвижване в тези сектори като от 10.00 ч. през днешния ден до 10.00 ч. на 28 април ще бъдат обезпечени по две ленти в посока Бургас и Варна, а от 10.00 ч. на 28 април до 10.00 ч. на 30 април две ленти ще бъдат обезпечени в посока София, изясни ръководителят на УС на АПИ Георги Терзийски.

" Надявам се, че дружно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи сме обезпечили една добра организация, която ще понижи напрежението по тези сектори и ще спомогне жителите да бъдат по-малко ощетени по време на пътешестване ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР