Според сайта“Vista News“, датският център за регенеративна медицина е представил

...
Според сайта“Vista News“, датският център за регенеративна медицина е представил
Коментари Харесай

Учените откриха как може да се възстанови ерекцията без Виагра

Според уеб страницата “Vista News “, датският център за регенеративна медицина е показал нова терапия за възобновяване на ерекцията

Според учените тази терапия даже спомага за увеличение размера на пениса.
Терапията се основава на стволови кафези. Учените ги инжектират в основата на пениса, с цел да реализиран мечтан лечебен резултат. Такава инжекция е доста потребна за нервните кафези и кръвоносните съдове, тъй като стволовите кафези могат да възстановят съвсем всички кафези в тялото. Освен това те предизвикват и тъканната регенерация. Нормалната работа на кръвоносните съдове и нервите обезпечава реализиране на ерекция и добра сензитивност.
Между другото, както към този момент е открито, инжекциите усилват и размера на пениса. Към днешна дата тестванията са извършени с присъединяване на някогашни онкологични пациенти.
Инжекции със стволови кафези са направени на мъже, които са претърпели рак на простатата и са имали признаци на патологични процеси в пениса. След курса на инжектиране пациентите изцяло възвръщат половата си функционалност в продължение на съвсем една година.
Експертите се надяват в бъдеще да се реализира по-продължителен резултат и да се обезпечи лекуване, който е уместно и за мъже с еректилна дисфункция, породено от усложнения свързани с възрастта, диабет, сърдечни проблеми и високо кръвно налягане.
Към днешна дата за решение на казуса с еректилната дисфункция се ползва и мас с куркума. Това е нов мас, основан от учените от Медицинския лицей „ Алберт Айнщайн “. Той може да усъвършенства половата функционалност при мъжете. Благодарение на него представителите на по-силния пол ще могат да не помнят за проблемите с ерекцията. Мазът съдържа куркумин, дейната съставна част на куркума (подправка, известна в азиатската кухня), написа The Daily Mail.
Експериментите демонстрират, че след използването на мехлема се усилва кръвният поток към гениталиите. Мехлемът прониква през кожата и уголемява кръвоносните съдове, които са в региона на слабините. Специалистите означават, че потреблението на куркума в храната е малко евентуално да реализира същия резултат, защото по-голямата част от потребното вещество се унищожава в стомаха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР