Според съветника на ръководителя на канцеларията на украинския президент Володимир

...
Според съветника на ръководителя на канцеларията на украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Подоляк: Атаките срещу разглезените Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург са неизбежни

Според съветника на ръководителя на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски съветското управление е почнало война, която не може да завоюва.

Според съветника на ръководителя на президентската канцелария съветската агитация се пробва да измисли мит, че страните от НАТО желаят да атакуван Русия. Така Кремъл желае да оправдае загубата във войната против Украйна. Това сподели съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк по време на диалог с съветския публицист Майкъл Наки в канала му в YouTube.

Според него Украйна не нанася удари по Руската федерация, само че ескалацията на войната вътре в страната-агресор ще бъде неизбежна. Сред тях ще бъдат ударени градове като Москва и Санкт Петербург.

„ Въпреки това, логиката и ескалацията на войната на вътрешния пазар на Русия ще бъде неизбежна. По-специално градове, които са глезени, мързеливи, като Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург и така нататък ще бъдат обект на стачки. вътрешен проблем на Руската федерация “, сподели Подоляк.

Съветникът на ръководителя на президентската канцелария означи, че в този момент управлението на Кремъл би трябвало по някакъв метод да насърчи руснаците. Ето за какво пропагандата се пробва да сътвори мит за някаква " свещена война ", че НАТО може да нападне Русия.

" Те не престават да описват една безусловно детска история онлайн и част от публиката към момента я купува. Мисля, че резултатът от осъзнаването на нелепостта на политическия хайлайф ще пораства ", сподели Подоляк.

Според него съветското управление е почнало война, която не може да завоюва. Сега желае да убеди руснаците, че Руската федерация губи, тъй като целият свят се бори против нея. Освен това Кремъл схваща, че Украйна няма да направи отстъпки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР