Според сателитния пилот на Yamaha Йоан Зарко решение на проблемите

...
Според сателитния пилот на Yamaha Йоан Зарко решение на проблемите
Коментари Харесай

Зарко не смята, че Yamaha знае как да реши проблемите си

Според сателитния водач на Yamaha Йоан Зарко решение на проблемите на конструктора от Ивата няма. Yamaha публично сложи антирекорд в цялата си спортна история с 23 следващи кръга без победа в MotoGP. Освен това в последните четири надпревари тимът не съумя да запише даже подиум. Както заводските водачи Валентино Роси и Маверик Винялес, по този начин и Зарко не съумява да поддържа темпото, на което го виждахме при започване на предишния сезон.
Проблемите на мотоциклетите се коренят в електрониката, а Зарко не мисли, че неговият тим е кадърен да се оправи с тях.

" Ако искаш да влезеш с висока скорост в завоя, падаш. Ако искаш да намалиш, след това не можеш да ускориш. Знаем, че това е от доста време и знаем, че би трябвало да преминем през този интервал. Тъжно е за нас, водачите, тъй като даваме всичко от себе си, а в последна сметка се чудим дали сме задоволително положителни водачи или не сме ", показа Зарко.

Zarco: " No solution " to Yamaha's bike problems #MotoGPhttps://t.co/Er244AOL9p
— Motorsport.com (@Motorsport) September 25, 2018
Изминалото съревнование в Арагон бе най-неуспешното за сезона за Зарко, който финишира 14-и. " За мен надпреварата ставаше по-зле и по-зле с всяка минала обиколка. В такива условия ние не можем да се любуваме на карането. Стават прекомерно доста надпревари, в които се намираме в тази позиция. От края на предходната година и началото на тази година всякога изстискваме 100% от мотора. Тези 100% обаче не са задоволителни да се борят с останалите конструктори и точно това прави разликата ".
  Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР