Според съда прокурорът по делото не направил нищо ефикасно, с

...
Според съда прокурорът по делото не направил нищо ефикасно, с
Коментари Харесай

Oсъдиха прокуратурата заради шесторното убийство в Нови Искър

Според съда прокурорът по делото не направил нищо ефикасно, с което Ангелов да бъде в пандиза. Той останал на независимост и по този начин се стигнало до убийството.

``Казаха, че Росен Ангелов бил ухажор на Кети и той ги е прострелял, сподели Стефана Елисаветова``, майка на убития Боби.

Тялото на Кети, майка на Нанси, е открито в бунар. Останалите пет тела – в разнообразни стаи в къщата на фамилията в Нови Искър.

``Живее се мъчно и с тъга. Нямам друго дете. От работа у дома и това е. Вдигам пулс 200, сърцетуптене имам, не дремя по цели нощи, главата ме боли постоянно``, описа майката на умрялото момче.

Миналия петък Софийският градски съд излиза с решение – на майката на Боби да бъде изплатено обезщетение за неимуществени вреди от 160 000 лв., с лихвите – малко над 242 000 лв.. Мотивите – Росен Ангелов бил наказан на 8 години затвор за блудничество.

Семейството на Боби ще подаде сигнал за дейностите на прокурор Кирилов до Върховната касационна прокуратура.

„ Това е човешки живот, никоя сума не е задоволителна, на мен детето не могат да ми го върнат. Утеха ще ми донесе, когато прокурорът, който не си е приключил работата преди 9 години, влезе в пандиза. Тогава мога да кажа, че имам някаква разтуха “, съобщи Стефана Елисаветова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР