Според руската специалистка, причината за поразяващата смъртоносна сила на коронавируса

...
Според руската специалистка, причината за поразяващата смъртоносна сила на коронавируса
Коментари Харесай

Светило в биологията препоръча лесен лек срещу COVID-19

Според съветската специалистка, повода за поразяващата смъртоносна мощ на ковид е допустимо да се крие във обстоятелството, че той се е видоизменил вследствие на навлизане в изкуствено изведената бактерия "Синтия ", която е основана преди към 10 години от американски биотехнолози за битка с нефтените замърсявания в Мексиканския залив. Освен това, не е изключено в границите на пандемията "Синтия " да работи в най-чистия си тип.

Според Ермакова ГМО (Генетично модифицирани организми) са „ същински чудовища “. Но най-чудовищният от тях сега е бактерията със синтетичния геном "Синтия ".

Процесът след основаването й излиза отвън надзор, съгласно нея. „ Разбирате ли, "Синтия " се интересува от въглерод. А живите организми са построени от протеини, които от своя страна се състоят от аминокиселини, формирани от въглерод и водород. Тоест, за "Синтия " ние сме същият този петрол “, споделя Ермакова.

Според думите на Ермакова, имало е доста жертви измежду петролните служащи, лекарите, жителите на крайбрежната зона. " Тогава се промъкна информация, че Синтия е стигнала до Гълфстрийм и се е насочила към крайбрежията на Европа ", споделя биоложката.

„ Симптомите при хората постоянно са били доста сходни на тези, които виждаме в този момент с ковид. В началото температурата се покачва, по-късно се появява суха кашлица, стартира пневмония, настава гибел ".

Когато в Китай е бил пикът на епидемията, Ермакова е разговаряла с китайски сътрудници, занимаващи се с проблемите на ГМО. Тя им е писала да се опитат да търсят освен ковид, само че и бактерията "Синтия ".

„ С помощта на антибиотици или още повече пък антивирусни медикаменти "Синтия " не може да бъде унищожена. Тъй като тя гълтам въглерода, тя би трябвало да бъде излъгана. Трябва да й се подаде нещо, като в това време то би трябвало да бъде безвредно за индивида.

Например, натриев бикарбонат - т.е. елементарна сода, в която има както въглерод, по този начин и водород. Посъветвах моите китайски сътрудници, че в допълнение към лекарствената терапия, те би трябвало да дават на пациентите си слаб разтвор на сода.

Отличителна линия на китайците е, че те постоянно извършват всичко доста тъкмо. Те ревизират всички вероятни разновидности! След 4-5 дни броят на смъртните случаи при тях внезапно понижиха. И скоро те самите започнаха да изясняват на другите по какъв начин би трябвало да се лекуват хората, взимайки поради рекомендациите ми “, споделя биоложката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР