Според резултатите от проучване, Краков, един от най-старите градове в

...
Според резултатите от проучване, Краков, един от най-старите градове в
Коментари Харесай

Това е най-опасният европейски град за туристите

Според резултатите от изследване, Краков, един от най-старите градове в Полша, е разгласен за най-опасната туристическа дестинация в Европа.

Този град в Полша получи нулев рейтинг, което е " извънредно рисково " място за престой, в случай че сте чужденец. В противоположен случай оценката 100 се дава на дестинациите, които се отнасят до най-безопасните места, които можете да посетите, съгласно Daily Express, написа Блиц.

Резултатите от изследването се основават на статистически данни за престъпността, в това число произшествия като обири, терористични офанзиви и войни за установяване на резултата. Проучването включва също броя на смъртните случаи, породени от пътнотранспортни катастрофи.

Краков има 765 320 поданици и е на самата граница с Чехия. Туристите в този град постоянно посещават добре непокътнати средновековни здания и еврейски квартали.



От друга страна, един от най-безопасните градове за посещаване е Андора ла Вела в Андора. Столицата на Андора, ситуирана сред Испания и Франция в Пиренеите, има 22 000 поданици. Андора ла Веля има 88,6 точки от вероятните 100.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР