Според регионалната администрация на Амгински район 55-годишен мъж пиел със

...
Според регионалната администрация на Амгински район 55-годишен мъж пиел със
Коментари Харесай

Руснак замръзна до смърт по пътя за погребението на замръзналия си племенник

Според районната администрация на Амгински регион 55-годишен мъж пиел със собствен съселянин и го поканил да отидат на далечен обект, "за да работим дружно, с цел да се грижим за добитък ". Той обаче не споделил на приятеля си, че по-голямата част от пътя - няколко километра - ще би трябвало да се извърви пешком.

Част от пътя мъжете пропътували в минаваща кола, в която траяли да пият алкохол. След това траяли по пътя към фермата пешком при 40-градусов мраз. Единият от мъжете не бил облечен за такова време и почнал да замръзва. Приятелят му отишъл във фермата за помощ, само че по някаква причина не споделил на никого за приятеля, оставен на пътя. На идващия ден вцепененото тяло било открито от животновъд, който търсел конете си.

Заведено е наказателно дело против мъжа, оставил приятеля си по чашка на пътя под надпис „ Причиняване на гибел по несъобразителност “. И с цел да оказват помощ при погребението на умрелия, родственици извикали чичо му от Якутск. Мъжът дошъл в селото, само че излязъл от таксито и повече не се прибрал у дома. После спрял да дава отговор на позвъняванията на сестра си, която го чакала. След известно време, близо до къщата на роднините, минувачите намерили замръзналото му тяло.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР