Според редица независими проучвания сладоледът е в топ 3 на

...
Според редица независими проучвания сладоледът е в топ 3 на
Коментари Харесай

LIDL посреща лятото със сладоледена фиеста

Според редица самостоятелни изследвания сладоледът е в топ 3 на обичаните храни на хората по цялото земно кълбо и за това има ясно пояснение. Освен доста апетитен и мощно разхлаждащ, сладоледът покачва равнището на серотонин в организма, прочут като „ хормон на щастието “.
Този сезон веригата предлага над 60 разнообразни усета сладолед на личните марки Gelateli и Ballino. Налични са всички познати форми - на съчка или във фунийка за мигновено наслаждение, в кутия за шерване с околните и като торта и руло за празнични мотиви.
Новите усети за лято 2020 са единадесет. Сред тях са премиум сладолед с усет на мед и орех, макадамия, белгийски шоколад и солен карамел за постоянно експериментиращите, както и горещите оферти за сезона -  сладолед фуния с усет на вишна, пресен пъпеш и сладолед с високо наличие на протеини за тези, които се грижат за стройната си фигура.
Според последните данни, сорбето – сладолед въз основата на замразени свежи плодове, набира все по-голяма известност и в България. Освен като независим десерт, сорбето е добре известно във високата кухня като „ разделител “ сред обособените ястия за изчистване на усета и отваряне на сетивата. Любителите на сорбе в Lidl могат да избират сред усет на лимон, касис, манго и маракуя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР