Според разследващите, 46-годишната Алиша Гейтс, омъжена жена от град Норт

...
Според разследващите, 46-годишната Алиша Гейтс, омъжена жена от град Норт
Коментари Харесай

Учителка влиза в затвора заради секс с ученик

Според проверяващите, 46-годишната Алиша Гейтс, омъжена жена от град Норт Ийст в щата Пенсилвания, два пъти е имала полови връзки с неин 16-годишен възпитаник сега на закононарушението, заяви Erie Times-News Връзката сред тях траела от юни 2019 година до януари 2020 година Гейтс правила секс с момчето на разнообразни места, в това число в дома, където работила като куче гледачка на повърхностен работен ден. 

Преди това районният съд осъди дамата на затвор от шест месеца до две години. Окончателната присъда ще бъде оповестена по-късно. 
Мъж с голи ръце избави кученце от голяма змия, вижте по какъв начин
Жител на австралийския град Мелбърн избавил с голи ръце кученце от смъртната хватка на питон. Случаят бе сниман на видео, което притегли...
Прочети повече
Съдията сподели, че Гейтс може да получи до 14 години затвор за съблазняване и обезчестяване на малолетен, само че прокуратурата изиска по-мека присъда, тъй като обвинената изцяло призна виновността си, разкая се и непринудено мина 18-месечен за лекуване от полови разстройства. Нейният психотерапевт удостовери, че това е единственият й случай. 

В съда Гейтс избухна в сълзи, извини се на жертвата и околните му, както и на брачна половинка и децата си, които е опозорила. 

За аферата сред нея и ученика алармира бащата на момчето, който откри кореспонденцията с Гейтс в телефона му. Освен това, откакто той прибрал телефона от сина си, възпитателката му дала още един, с цел да могат да продължат общуването. 

По-рано беше обявено, че 30-годишна учебна треньорка по баскетбол от американския щат Охайо, която бе прелъстила ученичка и също бе изправена пред Темида. Според следствието треньорката и девойката са правили секс няколко пъти в продължение на два месеца.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР