Според разпоредбата трябва за периода от 15 май 2018 г.

...
Според разпоредбата трябва за периода от 15 май 2018 г.
Коментари Харесай

Спират колите по Крайбрежната алея от утре


Според наредбата би трябвало за интервала от 15 май 2018 година до 15 септември 2018 година в това число, да се обособят два контролно-пропускателни (КПП) на Крайбрежна алея като първият е на кръговото за " Рибарски плаж ", а вторият пред входа на плувен комплекс " Приморски ".

Пропускателният режим на обособените КПП-та ще се обслужва непрекъснато от група " Общинска полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи.

Зареждането на комерсиалните обекти ще се реализира в интервала от 05.00 до 08.00 ч. Допускането на коли за зареждане на комерсиалните обекти ще се реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт 1.

Извън часовите шпации посочени нагоре, да не се позволяват никакви МПС, гласи кметската заповед.

Изключение вършат колите, обслужващи културни и спортни мероприятия, провеждащи се на територията на Крайбрежна алея " Кап. Георги Георгиев ", при изискване, че мероприятията са авансово съгласувани с Община Варна и концесионера.

За застраховане на активността на територията, община Варна дава на концесионера 25 пропуща за МПС. Допускането на тези коли ще се  реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт № 1 и единствено в часовия период от 23.00 до 05.00 часа.

В заповедта е регламентиран и маршрута на бавнодвижещ се превоз (автовлакче) - от кръговото на Морска гара по " Вълноломна ", алея " Кап.Георги Георгиев " до буна 104 и назад.

Нарушителите да бъдат глобени по Закона за придвижване по пътищата, Наредбата за публичния ред на Община Варна и други

Денонощен достъп, без ограничавания на МПС, е разрешен на коли на МВР, незабавна здравна помощ, пожарна и спешна безопасност; Аварийни служби, когато работят по премахване на повреда или бедствена обстановка.

Достъп ще имат още транспортните средства на Община Варна, при осъществяване на контролна активност или обслужващи интернационалните, национални и градски мероприятия, Института по рибни запаси - Варна, МПС на Оперативна програма УПО, компаниите извършващи сметоизвозване и поддръжка на парковата инфраструктура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР