Според различни оценки, неговата стойност е 50 млрд. долараМайкъл Дел

...
Според различни оценки, неговата стойност е 50 млрд. долараМайкъл Дел
Коментари Харесай

Dell обмисля отделяне на своя дял във VMware

Според разнообразни оценки, неговата стойност е 50 милиарда $

Майкъл Дел е на път да извърши нова промяна в бизнеса на Dell
(снимка: Dell Technologies)

В публично известие Dell Technologies разкри, че изследва опцията за обособяване на своя 81-процентен дял от VMware. Това може да донесе изгоди както за Dell, по този начин и за акционери, членове на екипа, клиенти и сътрудници на VMware, опростявайки финансовата конструкция, акцентират от компанията.

Евентуално обособяване няма да се случи по-рано от септември 2021 година Освен това управлението на Dell продължава да прави оценка други стратегически разновидности за своя дял във VMware, в това число неговото опазване, излиза наяве от формалното известие.

Dell акцентира, че даже при положение на разлъка с VMware, ще се стреми да поддържа съществуващи взаимноизгодни стратегически връзки с нея. „ Стратегическата връзка сред Dell Technologies и VMware в никакъв случай не е била по-силна ”, споделя Майкъл Дел, ръководител и изпълнителен шеф на компанията.
още по тематиката
Според някои оценки делът на Dell във VMware коства 50 милиарда $, до момента в който пазарната капитализация на компанията е близо 36 милиарда $. Това допуска, че Dell вижда отделянето като метод за увеличение на пазарната си стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР