Според разказите в съдебна зала полицайката Симона Радева лично е

...
Според разказите в съдебна зала полицайката Симона Радева лично е
Коментари Харесай

Полицайката Симона Радева е била нещо като управител на автомивката на Семерджиев

Според разказите в правосъдна зала полицайката Симона Радева персонално е занесла стълба до дома на Георги Семерджиев, който избяга от мястото на престъплението и се укри. Името на полицайката бързо бе обвързвано с причинителя на злополуката. Заради случилото се тя бе отстранена от служба. Заговори се за полицейски чадър над Семерджиев.

 

Радева е била нещо като шеф на автомивката на Семерджиев, описа пред съда служащ от обекта. Тя е направлявала служащите по какъв начин мият колите. Според различен служащ в автомивката Симона Радева и Георги Семерджиев се прегръщали и целували " другарски ".

 

От свидетелските показания излиза наяве още, че преди злополуката служащите са измили колата на Семерджиев към 22.30 часа. По това време Симона Радева също е била в автомивката, предават от Българската национална телевизия. Била там и във съдбовната вечер, само че си тръгнала на свечеряване.

 

По-късно схванала, че си е не запомнила ключовете от вкъщи и тръгнала да се връща към автомивката. Това било единственото място, където било допустимо да са останали. По пътя се чула със чиновник, а по-късно и със самия Семерджиев, който я помолил за помощ. Така Радева предходната около злополуката и отишла в автомивката, откъдето с персоналния си автомобил занесла стълба до дома на Семерджиев. Разбрала за тежката злополука едвам на идващия ден.

 

Според правосъдните й показания Радева се срещнала инцидентно със Семерджиев и ходила няколко пъти в автомивката в седмиците преди злополуката. Тя отхвърли да е била шеф в автомивката, както и да знае, че Семерджиев е употребявал опиати. 

 

Военният прокурор Адалберт Кръстев е един от първите очевидци на случая и пръв е оказал помощ на таксиметровия водач, ударен при злополуката. Според показанията на Кръстев на мястото е имало и различен очевидец, който е показал посоката, в която е тръгнал Семерджиев, само че не е бил разпитан от пристигналите на мястото на злополуката служители на реда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР