Според Раул Пал, бивш изпълнителен директор в Goldman Sachs, крипто

...
Според Раул Пал, бивш изпълнителен директор в Goldman Sachs, крипто
Коментари Харесай

Как обезценяването на долара ще повлияе на криптовалутите?

Според Раул Пал, някогашен изпълнителен шеф в Goldman Sachs, крипто е на път да надмине съвсем всички други класове активи, защото обезценяването на валутите продължава в дълготраен проект.

Пал допуска, че Съединени американски щати може би навлизат в нова фаза на отпечатване на пари, с цел да се оправят със забележителния си дълг след срутва на First Republic Bank.

Той предизвести, че множеството хора няма да могат да избегнат неподходящите последствия от обезценяването на валутата, разчитайки на повишение на заплатите или на тактики за икономисване.

Пал има вяра, че 99% ще бъдат виновни за изплащането на дълга и поддръжката на избавителните стратегии, до момента в който 1% ще се възползва от увеличението на цената на активите си.

Той изясни, че единствено софтуерните акции и висококачествените криптовалути евентуално ще се показват по-добре от обезценяването на валутата, като криптовалутите имат най-висока бета към балансите на международните централни банки.


 


Пал допуска, че другите активи, в това число недвижимите парцели, златото, SPX, доходността на облигациите, акциите на разрастващите се пазари и заемите, ще се изравнят с балансите на централните банки или ще се показват по-слабо.

Той акцентира, че Биткойн е планиран за тази обстановка и заради своята фракционализация е наличен за всички. Етериум даже предлага рентабилност в допълнение. Тази мутуализация на дълга е игра, която можете да изберете да избегнете.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР