Според Рашидов има разследващи органи, които могат да установят дали

...
Според Рашидов има разследващи органи, които могат да установят дали
Коментари Харесай

Рашидов ще заведе трето дело срещу министър Минеков

Според Рашидов има проверяващи органи, които могат да открият дали има нещо неправилно.

„ За два месеца направи толкоз доста нелепости, които различен за 10 година не можа. Ателието на татко му е на 50 м от моята къща, като аз я взех преди те да са взели от страната две ателиета. „ Главболгарстрой “ не строи „ Ларгото “, а варненска компания и това му е неточност, моля „ Главболгарстрой “ да го осъди този човечец, тъй като не може да се хвърлят клюки “, добави политикът от ГЕРБ.

Рашидов уточни, че „ Главболгарстрой “ са построили къщата му и има документи за всичко, а мястото си е негово. Допълни, че от много време Минеков го следи непрекъснато, тъй като са съседи и поради него „ и тухличката е платена с фактура “.

„ Това е болен човек, би трябвало да се лекува. Нямам контакт с него, не искам да имам. Сигурно тъй като на татко му скулптурите са в Музея на социализма, той идваше да си ги желае, единствено че авторските права са платени “, разяснява Рашидов.

Относно настойчивия зов на Минеков –, Рашидов съобщи, че партията са настанени законно там.

„ Политиката е мръсна работа. В 45-ото Народно заседание видях дъното на парламентаризма. Изхарчихме половин милиард лв. поради инфантили, които не си дават сметка, че това тежи на джоба на българина. Неопитни, улицата, това не е детска градина “, сподели Рашидов.

Той сподели още, че в случай че го ядосат, може и да се върне в политиката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР