Според публикации в медиите ресторант „Везувий“, който се намира в

...
Според публикации в медиите ресторант „Везувий“, който се намира в
Коментари Харесай

Акция на Спецпрокуратурата срещу Лидка Скалата и бандата на Бирмата

Според изявления в медиите ресторант „ Везувий “, който се намира в столичния квартал „ Иван Вазов “, се свързва с Лидия Станоева. Тя е майка на Георги Станоев – Бирмата, който е бивше гадже на фолк певицата Преслава и сегашен на Алисия. Сръбски ресторант Бест пък е благосъстоятелност на бащата – Евлоги Станоев – Голямата Бирма, написа fenixnews.eu.

На 24.08.2018 година Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени 23 лица за държане на акцизни артикули без бандерол – цигари. Лицата бяха открити в четири нелегално работещи заводи на територията на страната – в гр. Дупница, в гр. Горна Оряховица и в гр. Тутракан. Общото количество на акцизните артикули без бандерол, които са били открити и конфискувани тогава е 42 тона тютюн на стойност близо 7 млн. лв., както и 190 000 кутии цигари от разнообразни марки, на стойност 1 млн. и 500 хиляди лв..

Иззети бяха всички машини и уреди от четирите заводи за произвеждане на крайния артикул – цигарите, обслужващата ги техника – мотокари, елементи, климатични системи, охладители и други Иззети бяха още 11 тежкотоварни автомобила, превозвали суровината за произвеждане на цигарите и готовата продукция, която е била открита в тях, както и над 10 леки автомобила, свързани с производството и държането на акцизните артикули без бандерол и други материални доказателства. Установено бе, че всяка една от фабриките за противозаконни цигари е произвеждала приблизително към 100 000 кутии дневно.

Към сегашния миг две от арестуваните лица са с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а четири лица са с мярка „ домакински арест “.
В хода на следствието на Окръжната прокуратура в Пловдив са събрани доказателства за това, че откритите четири заводи на територията на страната се управляват от лица, които не са били измежду арестуваните в началото от прокуратурата в Пловдив и че производството на цигари без бандерол се реализира от проведена незаконна група.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР