Според психолози в живота на една жена има само 3

...
Според психолози в живота на една жена има само 3
Коментари Харесай

3-те истински любови в живота на всяка жена

Според психолози в живота на една жена има единствено 3 същински любови, които е доста значимо всяка от нас да изживее, с цел да знае по какъв начин да обича вярно. Има хора, които минават единствено за едно кафе, само че има и такива, които в действителност оставят диря след себе си.
Списъкът с имена за всяка жена е с друга дължина, само че дано имаме поради, че количеството не подсигурява качеството.
Приказната обич
Това нормално е първата обич, когато се обичате като че ли приказката ви няма да има край, само че за жал тъкмо тази приказка свършва след избран интервал от време. Чувството при тази обич е непознато и ново, че даже наподобява нереално и тъкмо това прави цялото преживяване приказно.
При първата обич за множеството хора е доста по-важна опаковката и това по какъв начин наподобява връзката в профил, а не толкоз наличието й. Неопитността изиграва доста неприятна смешка, тъй като в този миг хората не са подготвени да вършат взаимни отстъпки и не могат да виждат дребните неща. Тя дава доста скъпи уроци и ни приготвя за идната.
Сложната обич
Това нормално е втората огромна обич, при която опитът към този момент е в по-големи количества. Има тъкмо избрани цели, стремежи и условия. Тя е също толкоз прелестна, колкото и първата, само че при нея има доста повече неистини, операции, изменничества и така нататък Тази комплицирана обич е повода за най-широката ви усмивка, само че и за безсънните нощи и насълзените очи.
При нея към този момент всеки знае тъкмо какво желае и по какъв начин да го реализира, само че нормално след първата обич доверието се печели мъчно. В този интервал дамите се опиват да спасят връзката си, само че това ги води само и единствено към края й. И в действителност в края на тази " комплицирана " обич всяка жена би трябвало да осъзнае, че не е значимо единствено да обичаме, само че и да се усещаме обичани.
КОЯ Е ТРЕТАТА И НАЙ-ИСТИНСКА ЛЮБОВ РАЗБЕРЕТЕ В IWOMAN.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР