Според проучвания едва 15% от жените по света могат да

...
Според проучвания едва 15% от жените по света могат да
Коментари Харесай

Палаво помагало: 3 горещи техники за разтърсващ орален оргазъм

Според изследвания едвам 15% от дамите по света могат да доближат до оргазъм посредством навлизане. Това значи, че 85% от дамите се нуждаят от стимулиране на клитора по време на половия акт, с цел да усетят те що е то това оргазъм. Не е дребен и процентът на дамите, които оповестяват, че съумяват да се „ изкачат “ до върховия миг единствено и само посредством орален секс – цели 53% Всичко това значи единствено едно – една жена не би трябвало да бъде лишавана от орални милувки. Проблемът е, че доста дами се тормозят да приказват с колегата си на тази тематика. Ако и вие сте измежду тях, добре е да се запознаете с няколко горещи хитринки, посредством които да насърчите половинката си да ви достави по-добър орален секс, който в никакъв случай няма да забравите.

1. Смело му споделете какво желаете, до момента в който вършиме секс
Мръсните диалози могат да бъдат занимателни, а когато са приложени за, могат да се окажат най-важната, първа стъпка към висшия възторг. Кажете на колегата си какво тъкмо желаете, когато той към този момент е загорял и вършиме секс – това е добър метод да улесните себе си, възползвайки се от неговата възбуденост в този миг. Споделеното предпочитание в точния миг прави чудеса. Той освен ще откликне на драго сърце, само че и ще даде всичко от себе си, с цел да ви разтопи от кеф.

2. Движете тялото си
Ако лежите или седите изцяло неподвижно, до момента в който той ви целува сред краката, сътрудникът ви мъчно би схванал дали се оправя добре, или не. А това ще се отрази и на вашето наслаждение в този миг. Ако обаче раздвижите ханша, краката, или прокарате нежно пръсти по косите му, бицепсите или друга част от тялото му, това ще го накара да полудее още повече по вас и с настървена пристрастеност да ви докара до неизпитван до този миг оргазъм.

3. Включете вибратора
Допълнителната стимулация може единствено да докара до още по-интензивен и разтърсващ оргазъм. За задачата ви е необходим единствено един вибратор от секс шопа. Подайте го на колегата си в началато или в разгара на любовната игра и това, което ще изпитате, ще ви побърка от наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР