Според проучване се установило, че рейтингът на блондинката Трифонова е

...
Според проучване се установило, че рейтингът на блондинката Трифонова е
Коментари Харесай

Брадва! Натали Трифонова Остава В Бтв, Но Няма Да Повярвате Кого Уволниха!

Според изследване се открило, че рейтингът на русокоската Трифонова е доста по-голям от този на най-възрастната и минимум харесвана Балинска. Така, че шефовете я привикали на диалог и след малко беседване тя сама подала заявление за овакантяване.

По времето на заменяне на Цалова Натали с изключение на, че съумя да се радва на висок зрителски интерес ами завърза и положителни другарства в малкия екран. Тя очаровала всички с ведрия си темперамент и положителното си отношение към сътрудниците си.

Потърсена за коментар Стаси Цалова призна, че към този момент не е в малкия екран. Но отхвърля да приказва повече. На нейното място като началник на синоптиците са поставили любимеца на феновете Емо Чолаков. Публиката най-вече на него се кефела след дългите крайници на хубавицата Натали Трифонова, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.

Според възхитен консуматор бисерите, които сипе от екран Чолаков са неповторими и зареждат с доста положително въодушевление. Колегата му Ники Василковски от Нова тв, който се мъчи да го копира е единствено неясно негово копие, безапелационни са феновете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР