Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва

...
Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва
Коментари Харесай

Най-подходящата секс играчка според зодията

Според изследване на немското издание Bild.de, всяка четвърта жена употребява своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия желаят секс играчки.

Данните сочат, че секс играчките все по-често се употребяват за по-различни чувства в леглото при двойките, в сравнение с да заместят половинката. У нас няма действителна статистика за настройките на хората към тези занимания, само че сигурно има доста българи, за които те са нещо непознато, само че и мечтано.

Ако сте решили да преминете към нов стадий от вашите интимни взаимоотношения, то посетете някой магазин за секс играчки и си купете първия вибратор, поучава tialoto.bg. Ако не знаете дали ще ви хареса да употребявате анални топчета, си купете зарче за разнообразни пози или нещо друго, с което да стартирате. Ще ви помогнем в избора като ви представим какви играчки са подобаващи за всяка зодия:
Овен – комплект за садо-мазо
Ако сте зодия Овен, то сигурно имате по-разкрепостено мислене за секса. Във култовете няма нищо срамно. Камшици, белезници, кожени колани и вериги, са част от нещата, с които може да се сдобиете. Когато пък индивидът до вас е с тази зодия, очаквайте неукротимост в леглото, ролеви игри и доста пристрастеност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР