Според проучване на фирмата за пазарни анализи IHS Markit пазарът

...
Според проучване на фирмата за пазарни анализи IHS Markit пазарът
Коментари Харесай

ADATA представя пад за безжично зареждане

Според изследване на компанията за пазарни разбори IHS Markit пазарът на безжично зареждане ще надмине 10 милиарда щатски $ през 2019 година, а до 2020 година 1 милиард смарт телефони ще употребяват този тип функционалност. Тайванската компания ADATA е следващият производител, който декларира своето предпочитание да навлезе устойчиво в тази ниша, представяйки CW0050.

Поставката за безжично зареждане е тънка единствено 6мм и е съвместима с iOS и Android-базирани телефони. Падът разполага с Qi документ от WPC (Wireless Power Consortium), комфортна система за зареждане с неутрална ориентировка и минималистичен дизайн. CW0050 разполага и със система за отчитане на непознати железни предмети (Foreign Object Detection) по повърхността си, което значи, че падът ще прекрати процеса на подаване на зареждане при съществуването на подобен обект сред себе си и смарт телефона. По този метод се предотвратява загуба на сила и рискът от прегряване се свежда до най-малко.

Зареждащият пад употребява висококачествени чипове и има отбрана против прегряване, разреждане или свръхзаряд, късо съединяване, ниско напрежение и други CW0050 дава отговор на най-строгите Qi документи и неговата керамична проводимост подсигурява непрекъснат поток на зареждане. Производителността му не зависи от време, температура и напрежение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР