Според проучване, изготвено от Института за световна икономика в Кил,

...
Според проучване, изготвено от Института за световна икономика в Кил,
Коментари Харесай

ABC Nyheter: ЕС рязко намалява военната помощ за Украйна

Според изследване, направено от Института за международна стопанска система в Кил, Германия, военната и икономическа помощ за Украйна от страните от Европейски Съюз внезапно е намаляла, оповестява RT, цитирайки ABC Nyheter.

В отчета се споделя, че сега страните от Европейски Съюз са по-озадачени от даването на към този момент обещана военна поддръжка, само че не бързат да поемат нови задължения,

„ Европа все по-малко желае да изпраща оръжия на Украйна “, сподели специалистът Екатерина Ребинская по Шведското радио. Съгласно данните на Института от април се следи устойчива наклонност на спад. Ръководителят на изследователския отдел на Килския институт Кил Кристоф Требеш отбелязва, че нито финансовата, нито военната поддръжка са задоволителни, с цел да покрият потребностите на Украйна.

През юли на Украйна бяха обещани единствено 1,5 милиарда евро поддръжка, множеството от които пристигнаха от Норвегия. На 29 юли стана известно, че норвежкото държавно управление ще трансферира на Украйна 14 бронирани патрулни машини IVECO LAV III. Докладът отбелязва, че Съединени американски щати и Обединеното кралство са създали най-големия принос през последните шест месеца. Според Ребинская Съединени американски щати са най-големият донор с 25 милиарда евро военна поддръжка, отбелязва ABC Nyheter.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР