Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това

...
Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това
Коментари Харесай

Разкодираха Предсказанията На Нострадамус За 2019, Но По-Добре Да Не Знаехме! Ето Видео, Страшно Е

Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, само че това е много надалеч в бъдещето, тъй че дано забележим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година: 2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със личните си действия в предишното.

Нострадамус планува доста естествени бедствия в разнообразни елементи по света. За 2019 година той предсказва трусове и урагани в някои елементи на Северна Америка. Според него 2019 ще бъде година на финансов разцвет, само че единствено в случай че парите се употребяват за положителни цели.

Ако не се употребяват за положително, може да има непълен международен стопански срив, написа Блиц. Той предсказва още, че здравето на хората ще се усъвършенства и няма да има толкоз доста заболявания, написа Блиц. Климатичните промени ще не престават и през новата години и от ден на ден въздействието им ще се демонстрира върху планетата ни, а политиците в международен мащаб ще доближат до съглашение за справяне със замърсяването на Земята, породено от активността на индивида.

Други пророци също вършат предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в разнообразни елементи на света ще нарастват от ден на ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР