Според прокуратурата получаването на кредит от КТБ е престъпление., това

...
Според прокуратурата получаването на кредит от КТБ е престъпление., това
Коментари Харесай

Според прокуратурата получаването на кредити от КТБ е престъпление

”Според прокуратурата приемането на заем от КТБ е закононарушение. ”, това съобщи в предаването ”ЕворДикоф ” някогашният кредитен шеф на банката Георги Зяпков.
В студиото беше направена параленост сред всички тези хора, които държавното обвиняване държи виновни за взетите заеми и новият шеф на публичната телевизия Емил Кошлуков, получил от банкрутиралата банка 100 000 $ за закупуване на парцел в Съединени американски щати.

Бившият изпълнителен шеф на кредитната институция Георги Христов също разяснява обвиняванията против лицата, получили пари от КТБ, като дефинира тези случаи като рискови прецеденти.

Според двамата посетители в студиото разясниха ареста на очевидците на прокуратурата по делото за КТБ, които към този момент близо осем месеца са зад решетките точно с обвиняване, че са получили пари от банката.

" Ние сме учудени за какво това се случва и единственото ни пояснение е за някакъв тип напън, защото те са очевидци по огромното дело. Пет години са викани- всеки месец, през месец и в този момент внезапно са зад решетките. ", съобщи Георги Зяпков.

Във връзка с всички тези случаи на разследвани лица за взети заеми от Кооперативна комерсиална банка, водещият на предаването Сашо Диков прочете и изпратено писмо до новия общоприет шеф на Българска национална телевизия с четири въпроса в него, свързани с това получил ли е Кошлуков 100 0000 $ от КТБ, върнал ли ги е и викан ли е на разпит по въпроса от управляващите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР