Според прокуратурата Булгартабак“ е приватизиран, ограбен и източен законно! Пеевски

...
Според прокуратурата Булгартабак“ е приватизиран, ограбен и източен законно! Пеевски
Коментари Харесай

БОЕЦ: Пеевски не е Банев, „Булгартабак“ е приватизиран, ограбен и източен законно

Според прокуратурата „ Булгартабак “ е приватизиран, ограбен и източен законно! Пеевски не е Банев. Сагата „ Булгартабак “ е към своят край, Пеевски изяде заводите… Услужливата прокурор Емилия Варадинова отхвърля да бъде направена инспекция.
Гражданско придвижване " БОЕЦ " разгласява част от сигнал до Прокуратурата за приватизацията на " Булгартабак " и съсипването на предприятието и съответния отвод да бъде направена инспекция по проблема. От постановлението се вижда, че то е издадена от към този момент много нашумялата прокурорка Емилия Варадинова.

С какво стана тя извества може да видите в следните изявления:

* Прокурор Емилия Варадинова оневини Ивайло Московски за случая със сина му

* Продължава сагата с опита на две компании свързани с Делян Пеевскида да приберат 12 милиона от КТБ

* Прокурорката, „ оневинила “ компаниите до Пеевски, се оказа галеница на Цацаров

Публикуваме и целят текст и документите оповестени от Групово дело " БОЕЦ ".

Прокуратурата: „ Булгартабак “ е приватизиран, ограбен и източен законно! Пеевски не е Банев. Сагата „ Булгартабак “ е към своят край, Пеевски изяде заводите…

Предприятието е приватизирано по безусловно непрогледен и мафиотски метод по времето на Борисов 1, по-късно обезкостено, източено, оглозгано и фалирано. Класика. Въпроса за собствеността на Булгартабак бе табу няколко години, както и имената на Пеевски, Борисов и Сталийски, като скрити притежатели. За годините през които Пеевски и Буда управляват Булгартабак, се случиха доста и тежки междунаридни кавги свързани с контрабанда на цигари за Турция, Сирия, Ирак и други арабски страни. Контрабдандните канали се свързват и с кюрдски медиатори свързани с терористични групировки.

На 02.03.2019г. в пощата на БОЕЦ получихме писмо от господин Николай Ризов, с което ни уведомява за отговор на прокуратурата, по негов сигнал касаещ приватизацията на Булгартабак. В писмото е представен текста на сигнала:

" Като безкористен жител подадох сигнал (жалба) във Върховната касационна прокуратура:(Сигнал може да бъде подаден от всеки жител, който е станал очевидец или е схванал за осъществено закононарушение, даже в случай че не е потърпевш от него. Нещо повече – по закон жителите са длъжни да осведомят прокуратурата или полицията, когато знаят или са станали очевидци на осъществено закононарушение.)

(„ Кой открадна и банкрутира „ Булгартабак холдинг “!

(„ Булгартабак Холдинг “ затваря цигарената си фабрика в Благоевград)

„ …И както страната влиза в това дружество („ Дунарит “), по този начин би трябвало бързо да направи разбор проверка на порочните схеми в приватизацията. “ („ 24 часа “)

Призовават от „ 24 часа “ – и сами не си имат вяра!

Ами я да си напомним скандалната приватизация на „ Булгартабак холдинг “ на смешната цена от 100 млн. евро – покупната цена за 79,83% от капитала на “Булгартабак – Холдинг” АД е 100 100 000 евро.

След като преди този момент – за 2 път – изгониха под подправен предлог от процедурата по приватизация на „ Булгартабак “ втората компания в света БАТ!

През 2004 година „ Бритиш американ тобако “ предложи 200 млн.евро за 80% от акциите в „ София БТ “, „ Благоевград БТ “ и „ Пловдив БТ “, а на идната година си отдръпна офертата поради „ усложнената политическа конюнктура “.

Вторият път наетият съветник по договорката „ Ситигруп Глобал Маркетс Лимитид “ предлага вид за приватизация на „ Булгартабак “ – 100% тежест на индикатора „ цена “. Т.е. печели този, който заплати най-вече.

Този аршин отпада – познайте в сгода на кого!

В окончателния вид на процедурата за избор на покупател на „ Булгартабак “ са заложени 65% тежест на обществени критерии, 30% на цена и 5% на инвестициони планове.

Социалните критерии се състоят в ангажимент за изкупуване и преправяне на тютюн.

Точно това условие отхвърля стратегическите купувачи от присъединяване в състезанието.

Тоест сложиха пред БАТ неизпълними условия – единствено с цел да ги разкарат от присъединяване в приватизацията. А това че страната можеше да вземе съгласно в началото оферти аршин „ цена “ доста повече пари за „ Булгартабак “ – няма никакво значение – значимото беше холдингът да отиде у верните хора!

И БАТ се отдръпна от процедурата за 2 път – и по този начин бе разчистен пътя на родната мафия да прилапа на безценица „ Булгартабак “.

2017г. същата тая компания British American Tobacco (BAT) купи водещи марки на производителя на цигари „ Булгартабак “.Стойността на договорката е над 100 млн. евро, като по този начин основаната в Лондон компания ще стане притежател на водещите марки на българския холдинг – Victory, Eva Slim и GD.

Тоест 100 млн.евро единствено за марките – за колкото продадоха 79,83% от „ Булгартабак холдинг “!

Така че – ето ви фрапантен образец за „ порочните схеми в приватизацията “ – престъпна приватизация в деяние!

„ За да затворим тази тематика, каква беше първоначално ангажимента за присъединяване в собствеността на „ Булгартабак “? Според Пеевски Борисов, Доган и Сталийски трябвало да получат бонуси (по 10% благосъстоятелност от дяла, който беше приватизиран, съгласно скица, оповестена в блога на Мирослав Иванов – бел.ред) по тази причина, че позволяват договорката. “

(Цветан Василев пред „ Капитал “)

Тест за самостоятелна Прокуратура или мафиотска Креатура! "

Николай Ризов

В сигнала са посочени съответни данни и подозрения за осъществени закононарушения при приватизацията на Булгартабак – „ порочни и престъпни схеми “ при приватизацията на сдружението, визирани са източници, имена на длъжностни лица и политици имащи отношение към договорката и Булгартабак.

И отговора на прокуратурата! КЛАСИКА! Приватизацията, ограбването и източването на Булгартабак са законни и няма данни за осъществени закононарушения! САМО ДЕТО И БУЛГАРТАБАК ВЕЧЕ Гражданско отделение НЯМА!

.
Уточнение: Според условие на Комисията за отбрана на персоналните данни от документа са заличени подписът на прокурора и адресът на получателят.

И с какво Пеевски е по-различен от Банев? Защо Банев е в ареста(където му е мястото), а Пеевски е в Дубай(вместо в ареста при Банев)? Прокуратурата още веднъж потвърди, че е на директно послушание на Пеевски и нейната задача е да пази своите господари и техните интерси. Миналата година и КПКОНПИ обществено се легитимираха, като пазители и прислужници на мафията, като оповестиха Пеевски за най-чистия в държавта, след сигнала на БОЕЦ за противозаконният генезис на неговите приходи, с които от притежател на остарял Опел стана мултимилионер за една година! Борисов преди една година съобщи, че ще прави „ цялостна проверка на прехода и приватизацията “. Вместо това продължава да гледа и вижда Пеевскив огледалото! Защото няма по какъв начин мафията да проверява сама себе си.

НЕОБХОДИМОТО – Сваляне на държавното управление на Буда, премахване на Цацаров и избор на нов основен прокурор. БОЕЦ предизвикваме акция за номиниране на гражданска кандидатура за основен прокурор. Вярваме, че има почтени и почтени магистрати в България. Отпушим ли правосъдната система, лавината ще тръгне. Честните и почтени магистрати вътре в правосъдната система и непримиримите жители на гражданският фронт, дружно ще спечелим борбата против мафията и корупцията завладяли страната ни!
БОЕЦ водим тази борба! #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник: boec-bg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР