Според прогнозата на НИМХ днес над по-голямата част от страната

...
Според прогнозата на НИМХ днес над по-голямата част от страната
Коментари Харесай

Обличайте дебелите дрехи! Жълт код за студ в 16 области frognews.bg

Според прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология през днешния ден над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Над югоизточните региони облачността ще се задържи забележителна, само че ще е без превалявания. В Източна България вятърът от север-североизток ще отслабне и ще е до сдържан. Ще остане студено с оптимални температури сред минус 2° и 3°, в София към минус 1°.

 

Над планините ще е най-вече слънчево, преди обяд със забележителна облачност над Централна Стара планина, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.

 

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, над южното крайбрежие облачността ще се задържи забележителна, само че превалявания са малко евентуални. Вятърът от север-североизток последователно ще отслабва и ще е до сдържан. Максималните температури ще са 0-3°. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР