Според проекта за инвестиционна програма за 2017 г., одобрен от

...
Според проекта за инвестиционна програма за 2017 г., одобрен от
Коментари Харесай

„Газпром“ увеличава с 50 млрд. рубли инвестициите в „Турски поток“


Според плана за капиталова стратегия за 2017 година, утвърден от „ Газпром “, за финансирането на плана за строителството на газопровода „ Турски поток “ може да бъдат заделени в допълнение към 50 милиарда рубли.

В материали на „ Газпром “ от януари се споделяше, че през 2017 година компанията е възнамерявала за строителството на „ Турски поток “ 41,92 милиарда рубли.

„ В плана за капиталова стратегия за 2017 година, в новата редакция, която ще бъде разисквана от съвета на шефовете се планува нарастване на вложенията за реализиране на плана „ Турски поток “ със сума от към 50 милиарда рубли “, удостоверява за Прайм пресслужбата на компанията.

През предходната седмица „ Газпром “ заяви, че бордът е одобрил планът за капиталова стратегия за 2017 година Според пози план, общо размерът на вложенията е повишен с 217,341 милиарда рубли спрямо одобрената през декември 2016 година капиталова стратегия – до 1,129 трилиона рубли.

Коригирането на параметрите на капиталовата стратегия за 2017 година се дължи главно на нуждата от нарастване на вложенията и дълготрайните финансови инвестиции в предпочитани газотранспортни и добивни планове на „ Газпром “. Новият план на капиталовата стратегия ще бъде обсъждан на съвет на шефовете.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР