Според президента Румен Радев страната е в обща кризисна ситуация,

...
Според президента Румен Радев страната е в обща кризисна ситуация,
Коментари Харесай

Радев: България е в обща кризисна ситуация, недоволните са повече от протестиращите

Според президента Румен Радев страната е в " обща спешна обстановка ", част от която са африканската чума, пробивът в Национална агенция за приходите, договорката за изтребителите и изборът на основен прокурор.

" Кризата по свинете е единствено част от общата спешна обстановка в страната, обвързвана и с пробива в Национална агенция за приходите, засегнал пет милиона български жители, и с неизгодните в правно и финансово отношение контракти за F-16, засягащи в вероятност всички българи, с набиращите сила митинги за избора на нов основен прокурор. И несъмнено, доста други тематики. Недоволните са доста повече от протестиращите ", сподели президентът.

Той обаче не изясни съответно какво тъкмо го тормози в процедурата по желание на нов основен прокурор. Досега Радев не е коментирал и единствената кандидатура на Иван Гешев.

В сряда Радев инициира среща с представители на институциите, които са ангажирани с дейности за преодоляване на рецесията с разпространяването на африканската чума по свинете.

" Изключително значимо е страната да показва своята отговорност и дарба да се оправи с чумата - доста хора са наранени ", означи президентът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР