Според предварителните данни тежката автомобилна катастрофа в района на Твер

...
Според предварителните данни тежката автомобилна катастрофа в района на Твер
Коментари Харесай

13 са загинали в тежката катастрофа близо до Твер

Според предварителните данни тежката автомобилна злополука в региона на Твер се дължи на навлизането на маршрутното такси в насрещната лента на придвижване. В резултат на което е последвал конфликт с рейс при който починаха 13 души, оповестява телевизия РБК.
Шофьорът на маршрутката е влязал в насрещното платно, след което е последвал конфликт с рейс.
Съобщи за телевизия РБК пресслужбата на държавното министерство на вътрешните работи в район Твер.
"Имаше злополука с две транспортни средства. Предполага се, че лидерът на маршрутното такси е навлязъл в насрещното платно при мощен трафик и е отговорен за случая ", означи централата и разяснява, че 13 души са били жертва на автомобилната злополука.
Източник на ТАСС в оперативния щаб, ситуиран на мястото на случая, споделя за минаването на микробуса в другата лента. "Преди това водачът на машрутката " е "нямал време да приключи маневрата и е блъснал наближаващия рейс. Сблъсъкът е бил неминуем ", споделя източникът на организацията.
Броят на потърпевшите при случая се е нараснал до пет души, съобщи пред ТАСС представител на болница №4 на в град Твер. - Петият ранен е при нас със счупена, тя е пасажер в рейса. Още четирима от ранените в микробуса са били приети в болница в интензивно поделение, те към този момент са по добре ", оповестяват от болничното заведение.
За да бъдат заведени бързо в болница ранените са били транспонтирани с хеликоптерът Ми-8 на спешния избавителен център Жуковски. Общо на място са били повече от 50 души са били нямясто с инсталация с цел да оказват помощ на ранените оповестяват от министерството на защитата.
Губернаторат Тверска област, Игор Руденая също е дошъл на мястото на случая с цел да обезпечи нужното подпомагане на фамилиите на починалите и ранените, съобщи още РБК.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР