Според постановеното от магистрат Елена Динева решение фолкпевицата Емануела е

...
Според постановеното от магистрат Елена Динева решение фолкпевицата Емануела е
Коментари Харесай

Разтърсваща Новина За Певицата. Емануела Изгуби Обичаното Си Дете. Съдът Го Даде На Митко Динев

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение фолкпевицата Емануела е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев.

Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно - всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след оповестяването на това решение на съда, Емануела пусна дълъг статус във Фейсбук профила си. В него певицата загатва за роднинска връзка на арбитър Елена Динева със фамилията на Димитър Динев и показва възмущението си от решението на магистрата.

" Димитър не е взел сина ни, нито му заплащам прехрана. Преди да стане това (ако въобще е допустимо да стане) ще би трябвало да се минат много инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма от кое място да минат с цел да бъдат пречистени! ", написа Емануела.

Певицата незабавно се е възползвала от правото си да апелира решението на Софийския областен съд на по-горна инстанция в Софийски градски съд.

Емануела и Димитър Динев се разделиха след грозни кавги и от този момент певицата е в непрекъснати пререкания със семейство Диневи. Малкият Мити към този момент е на 4 години. Попфолк изпълнителката има и по-голям наследник - Христо, от предходна връзка, който към този момент е на 19.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР