Според последно изнесените в публичното пространство данни, за младите хора

...
Според последно изнесените в публичното пространство данни, за младите хора
Коментари Харесай

Гъвкавото работно време е сред топ приоритетите при избора на работа

Според последно изнесените в общественото пространство данни, за младежите в България гъвкавото работно време е измежду топ целите при избора на работа. Да можеш да съчетаваш работата с други задължения и да имаш задоволително свободно време е по-важно от опцията да градиш кариера, а при най-младите даже изпреварва като преимущество размера на заплащането.

Това е и една от аргументите работата в ресторант на McDonald’s да бъде желано място за младото потомство.

Гъвкавото работно време във веригата кара Георги Василев от София да избере ресторант на McDonald’s за своя първа работа. Георги е възпитаник в Софийска професионална гимназия по туризъм и този вид работа му разрешава да учи и да работи по едно и също време.
 “Не ми се постанова да не присъствам от учебно заведение, а в това време мога да си докарвам спомагателни приходи и да не разгадавам единствено на джобните. Харесва ми това, че хората, с които работя са най-вече на моята възраст и имаме едни и същи визии и ползи.”, прибавя Георги за работата в McDonald’s.

Не по-различна е и повода на Теодора Сарабеева от Пловдив, която стартира работа в McDonald’s преди 10 години, сякаш на смешка. Привлича я гъвкавото работно време, това, че може да съчетае учебното заведение, а по-късно и следването си с работа, която да и носи приход. „ Започнах в действителност на смешка, желаех да си купя някаква дреха и взех решение, че няма да очаквам майка ми да ми даде пари за нея, а ще си я купя сама. Хареса ми работата и това да съм независима до някаква степен. Впоследствие видях, че с изключение на гъвкавото работно време, друго огромно преимущество на McDonald’s е израстването в йерархията в един ресторант. В момента съм шеф на ресторант и се усещам възнаградена и оценена за труда, който съм положила през годините”.

Ако искаш и ти да си като Георги и Теодора не се опасявай да опиташ. Провери за свободни позиции в най-близкия до теб McDonald’s или на www.mcdonalds.bg/career.

“Платена публикация”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР