Според последните проучвания Борис Джонсън и неговата Консервативна партия водят

...
Според последните проучвания Борис Джонсън и неговата Консервативна партия водят
Коментари Харесай

Вотът на острова: Засега води Борис Джонсън

Според последните изследвания Борис Джонсън и неговата Консервативна партия водят с към 10% на изборите във Англия, само че дали това е в действителност по този начин, ще се разбере на следващия ден. Вотът е основен, тъй като ще дефинира кой ще управлява страната и дали ръководещите сега консерватори ще могат да осъществят желанията си страната да напусне Европейски Съюз на 31 януари.
Британски жители споделиха, че през днешния ден са подкрепили партия, която по принцип не дава отговор на техните убеждения, само че пък има позиция за Brexit, която дава отговор и на тяхната, съобщи Българска национална телевизия.
Ирландският министър председател Лео Варадкар разяснява при идването си в Брюксел изборите във Англия, като изрази вяра да няма да има " провесен " състав на Народното събрание, оповестиха английските медии.
Припомняме, че през днешния ден и на следващия ден се организира Европейски съвет, на който 27-те водачи на страните-членки ще разискват и Brexit.
Според Варадкар " до късно през нощта ще следим хода на вота и оповестението на резултатите от него ".
Най-доброто нещо за Ирландия, Англия и Европа ще бъде завършек на несигурността, тъй че дали министър председателят Борис Джонсън ще завоюва с огромно болшинство или спечелили ще са други партии, ние ще работим с английските водачи какъвто и да е резултатът, сподели той.
Очаква се след среднощ да станат ясни и първите резултати от вота.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР