Според последните доклади, публикувани от британските медии, местната полиция през

...
Според последните доклади, публикувани от британските медии, местната полиция през
Коментари Харесай

Разсекретиха дневника на принцеса Даяна: Чарлз ще ме прати в гроба, ще направи да изглежда като кастастрофа

Според последните отчети, оповестени от английските медии, локалната полиция през 2005 година разследвала принц Чарлз за гибелта на принцеса Даяна , когато той трябвало да опише всичко за хипотетичната си спекулация с Тиги-Лег Бърк.

Бившият началник на Скотланд Ярд Джон Стивънс сподели пред Daily Mail, че е разговарял с Чарлз за дневниците на Даяна от 1995 година

„ Съпругът ми възнамерява автомобилна злополука, при която ще бъда убита, спирачките ми ще бъдат срязани и ще получа съществени пострадвания на главата, с цел да може да се ожени за бавачката Тиги, която се грижи за Уилям и Хари “, написала Диана и добави че Камила, за която Чарлз е женен през днешния ден, е просто примамка.



Тиги е наета от самия Чарлз през 1993 година, малко откакто двамата с Даяна се разделят. Двамата с Уилям и Хари отишли на фамилна почивка и основали доста близки връзки, а двамата били посетители на сватбата й през 1999 година. Тя от своя страна участвала на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година.

Бавачката попадна в центъра на вниманието на обществеността, откакто се разкри, че Даяна е уверена в аферата й с Чарлз. Той е бил очевидец на следствието през 2013 година, откакто бележките на Даяна бяха оповестени.

" В последна сметка той сподели невероятна подготвеност за съдействие, тъй като нямаше какво да крие ", сподели Стивънс.



Твърди се, че Даяна е била уверена в аферата им от журналиста на Би Би Си Мартин Башир, който самичък един път е изложил въпроса, след което частният секретар на кралицата сър Робърт Фелоуз почнал следствие.

Няколко месеца по-късно Скотланд Ярд удостовери, че Башир няма да бъде изправен пред наказателно обвиняване по обвиняване в имитация, само че Стивънс намерено съжалява, че той и сътрудниците му не са разговаряли с репортера преди този момент.

„ Ако тогава имаше някакво съмнение, че Башир е дал на Даяна погрешна информация и документи, което е закононарушение, щяхме да го проверяваме. Наистина, само че всичко излезе пред аудитория едвам неотдавна, което е тъпо. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР