Според последни данни на министерството на труда над 1 милион

...
Според последни данни на министерството на труда над 1 милион
Коментари Харесай

Над един милион румънци вече са безработни

Според последни данни на министерството на труда над 1 милион души в Румъния са изпратени в техническа безработица до днешна дата, оповестява телевизия Диджи24, представена от Българска телеграфна агенция.

От тях 950 000 души са с краткотрайно прекратени трудови контракти, а 190 000 са с прекъснати трудови контракти.

Най-много хора са изгубили работните си места в сфери като търговията на едро и на дребно, преработвателната индустрия, хотелиерството и ресторантьорството, както и в строителството. Най-много краткотрайно прекратени трудови контракти има в областта на преработвателната индустрия - над 278 000, а най-вече дефинитивно прекъснати контракти - в търговията на едро и дребно - 36 783.

Миналия месец финансовият министър Флорин Къцу съобщи, че държавното управление се приготвя за вероятността в техническа безработица да бъдат изпратени сред 500 000 и 1 милион души. Той сподели, че част от техническата безработица ще бъде подкрепена от бюджета.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР