Според популярния анализатор Майкъл ван де Попе неотдавнашната корекция на

...
Според популярния анализатор Майкъл ван де Попе неотдавнашната корекция на
Коментари Харесай

Биткойн и Етериум продължават бичия тренд – Майкъл ван де Поуп

Според известния анализатор Майкъл ван де Попе неотдавнашната промяна на крипто пазара не е помрачила дълготрайната бича вероятност за Биткойн и Етериум.

В нов видеоклип в YouTube ван де Попе предвижда, че Биткойн може да се върне към дъно от $26,600, преди да възобнови възходящата си траектория.

Той означи, че Биткойн би трябвало да пробие основното равнище на опозиция от $27,800, с цел да алармира за края на корективната фаза и да задейства нов бичи тренд. Към момента на писане на публикацията Биткойн към този момент се търгува на равнище от $28,150. Въпросът сега е дали прогнозата на анализатора ще се окаже точна и ще има корективно придвижване до $26,600 или актива ще продължи до $30,000?

Ван де Поуп също по този начин планува позитивна вероятност за Етериум , заявявайки, че алткойнът към момента се намира във прогресивен макротренд, до момента в който остава над сериозното равнище на поддръжка на седмичната графика.


 


Той допуска, че даже в случай че Етериум преживее корективно придвижване към равнището от $1,800, токена към момента може да бъде във възходяща наклонност. Към момента на писане на публикацията Етериум се прави оценка на $1,868.

Като цяло ван де Пуп счита, че както Биткойн, по този начин и Етериум, са готови за нескончаем напредък в дълготраен проект, макар неотдавнашната волатилност на по-широкия крипто пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР