Според популярен крипто аналитик, алткойнът Render Token (RNDR), базиран на

...
Според популярен крипто аналитик, алткойнът Render Token (RNDR), базиран на
Коментари Харесай

Ще се удвои ли стойността на този алткойн? Анализатор смята така

Според известен крипто аналитик, алткойнът Render Token (RNDR), основан на Етериум, евентуално може да удвои цената си, макар че към този момент означи 500% растеж през тази година.

Анализаторът на InvestAnswers счита, че RNDR може да доближи $5.62 по време на идващия бичи пазар въз основа на екосистемата за синтезиране на изображения в мрежата, състояща се от разпределени графични процесори (GPUs).

Той показа три вероятни сюжета за бъдещото показване на RNDR: мечи; предстоящ и бичи. Бичият сюжет на анализатора е най-оптимистичният – пазарна капитализация от $2.6 милиарда и цена на токена от $5.62.

Въпреки това анализаторът не чака цената на RNDR да доближи 50x или $100, макар огромните очаквания на някои вложители.

За да се сбъдне прогнозата за бичия сюжет, анализаторът допуска, че по-широкото приемане и развойната активност са сериозни фактори, за които би трябвало да се следи.

По-специално той акцентира смисъла на приемането от страна на бизнеса и физическите лица, както и на новите разработки, функционалности и увеличената изчислителна мощ.


 


Като цяло ценовото деяние на RNDR през тази година е впечатляващо. Анализаторът счита, че с цел да се реализира забележителна възвръщаемост, ще е нужен огромен разказ, като да вземем за пример взрив на изкуствения разсъдък или децентрализацията.

Въпреки това той остава оптимист за бъдещите вероятности на RNDR и означи, че тези, които са закупили токена при започване на годината за $0.40, към този момент са осъществили забележителна възвръщаемост на инвестицията си.

Понастоящем RNDR се търгува на цена от $2.46, спрямо $0.406 в края на 2022 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР