Според популярен интернет лаф сексът е като пицата - дори

...
Според популярен интернет лаф сексът е като пицата - дори
Коментари Харесай

Става горещо! Това са зодиакалните двойки, които правят най-добрия секс!

Според известен интернет лаф сексът е като пицата - даже да не е чак толкоз хубава, отново е хубава. Но всеки знае, че човек е по-хубаво да хапне топла италианска пица, а не студена по този начин, продавана на парче. 

Е, има някои фактори, които могат да създадат креватните извършения много по-приятни. Но когато зодиите приказват, и сексолозите мълчат. Просто тъй като на някои двойки зодии, нещата им се получават по-добре от на други. Кои са двойките зодии, които вършат най-страстния секс?

Виж още: Претенции, стремежи, условия... с тези 5 зодии връзката е съвсем невъзможна!

Овен и Стрелец

Какво друго можем да чакаме, когато под завивките са два огнени знака? Още огън, несъмнено! Стрелецът обича да опитва, а Овенът е буен и смел. При тях има доста пози, доста играчки, а всичко може да продължи с часове, като всеки момент да е трогателен.

Виж още: Внимание! Това са четирите зодии, с които би трябвало да внимавате доста!

Лъв и Стрелец

Още огнени комбинации! Това значи единствено едно - доста фойерверки в спалнята. Стрелецът обича да открива нови чувства, а когато към обстановката прибавим и представител на зодия Лъв, става в действителност рисково! Тази двойка се схваща прочувствено, ментално, а телата им просто следват това съгласие.

Виж още: Тези зодии желаят просто да бъдат обичани, а не могат да излязат от френд зоната!

Водолей и Овен

Водолеите не се вписват в никакви категории. Те обичат да фантазират, да мечтаят. Същевременно Овните имат задоволително сила и въображение, с цел да стигнат до последващо равнище в спалнята. Двете зодии се схващат прелестно и вършат страховит секс.

Виж още: Да кажеш ''обичам те'' е мъчно! Но кои зодии го споделят най-трудно?

Близнаци и Везни

Близнаците знаят какво вършат и могат да кажат точните думи, с които да реализират мечтаното от тях. Това е двойка, която ще си играят на разнообразни неща в спалнята. Везните имат в действителност доста фантазии в леглото, а Близнаците знаят по какъв начин да ги накарат да изплюят камъчето.

Виж още: Внимание: Мамини синчета! Мъжете от 3 зодии са най-застрашени от това

Скорпион и Риби

Любовта сред двете зодии е същинска буря. Рибите постоянно са желали да опознаят всякакви " по-тъмни " преживявания в спалнята, а Скорпионите ще им ги дадат и без да си ги изискат.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР