Според политолозите Страхил Делийски и Първан Симеонов, макар че оттеглянето

...
Според политолозите Страхил Делийски и Първан Симеонов, макар че оттеглянето
Коментари Харесай

Политолози: Главчев го няма, думата ”оставка” продължава да звучи

Според политолозите Страхил Делийски и Първан Симеонов, въпреки че отдръпването на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание се случи предходната седмица, през последните седем дни в обществото продължава да звучи думата „ оставка “. Главчев си изпусна нервите и сгреши, това е реалност, безапелационен е Симеонов. По думите му обаче, в случай че Българска социалистическа партия не влизаше в пленарна зала, както заплаши след изгонването на Корнелия Нинова, водачът на Воля Марешки щеше доста да си вдигне цената.

Имам чувството, че ГЕРБ стартира да се „ бесепеизира “. Те изгубиха самодейността и започнаха да работят реактивно – особено за Българска социалистическа партия, добави Делийски.

Слави Трифонов може да обере всички настроения като следващия популистки състезател. Може да пасне като дялан камък на някоя от партиите, разяснява още Симеонов пред BiT.

Бих адмирирал влизането на Слави Трифонов в политиката, в случай че то е част от креативния метод към преформатиране на системата, който ни е нужен, счита Делийски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР