Според политолога Христо Панчугов при връчването на третия мандат си

...
Според политолога Христо Панчугов при връчването на третия мандат си
Коментари Харесай

Панчугов: Нинова е в много трудна позиция, трябва й успех на всяка цена

Според политолога Христо Панчугов при връчването на третия мандат си е проличало, че Румен Радев търси поддръжката на гласоподавателите на Българска социалистическа партия и на самата Българска социалистическа партия.

" Да не приказваме, че Корнелия Нинова се е сложила в обстановка, от която няма елементарен излаз. В този смисъл на нея ѝ би трябвало триумф, тя се опита да показа този мандат и изобщо национално виновната си позиция към актуализацията на бюджета и продължаването на работата на Народното събрание като подобен триумф, само че това не е доста задоволително. Затова оставащите 2 месеца са прекомерно малко време, с цел да могат да обяснят за какво ще имат нов претендент против Радев, а и да намерят подобен претендент, който да изнесе акцията на Българска социалистическа партия. ", съобщи пред Българска национална телевизия Панчугов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР